Vi utvecklar framtidssäkrade
strategier,
design och inredningskoncept för starka varumärken.

Ronnestam Creative Studio [ROST Studio] är grundat av Johan Ronnestam tillsammans med Daniel Stridsberg. Tillsammans har vi mer än 35 års erfarenhet av att skapa strategi och design som bygger emotionella relationer och skapar effekt för världens främsta varumärken.

ROST Studio skapar framtidssäkrade varumärkesstrategier, inredning och designkoncept för starka varumärken verksamma inom inredning, arkitektur och lifestyle. Vår passion för människor, hållbarhet och teknologi skapar förutsättningar för att förflytta varumärken in i framtiden.

ROST Studio levererar:
– Creative Direction
– Namnstrategi
– Positioneringsanalyser
– Varumärkesstrategi
– Grafiska identiteter
– UX- & Digital design
– Inredningsdesign & arkitektur
– Industridesign
– Paketering
– Print
– Varumärkesupplevelser

Johan Ronnestam

Creative Director & Brand Strategy

Med mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation och varumärkesstrategi anses Johan Ronnestam vara en av Skandinaviens ledande varumärkesexperter och en kreativa tänkare och visionär inom framtiden för kommunikation.

Han har skapat prisvinnande design, varumärkesstrategier, upplevelser och designade ytor för globala varumärken som Nike, Adidas, BMW, Omega, H & M, IKEA, Volvo Ocean Race, Absolut Vodka samt många av Sveriges ledande varumärken, bland annat Vasakronan, SJ, ICA, Kinnarps, Svenska Spel och Compricer. Läs mer om Johan på hans personliga blogg här.

Daniel Stridsberg

Chief Design Officer

Fantastisk design ska vara funktionell, vacker, andas varumärket och få hjärtat att slå ett extra slag. Daniel vet hur man skapar levande varumärkesupplevelser och tjänster på ett sätt som få andra kan.

I över ett decennium har Daniel arbetat med prestigefyllda projekt för kunder som iZettle, ICA, Svenska Spel, KLM, Vasakronan, SJ, Kinnarps and Svedbergs. Han har också lett UX- och Designteam på både byråer och hos kunder. Daniels strategiska tankesätt, kombinerat med hans Hyper Island-bakgrund, ger Daniel en briljant insikt i hur kommunikation kommer se ut och formas i framtiden.  

Några varumärken vi jobbat med: